Teinitähti ihmeissään: ”Fanini ovat hulluja!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Supersuosittu teinitähti Justin Bieber on ollut jo parin viikon ajan Euroopassa markkinoimassa itseään ja My Worlds -levyään. Lukuisia televisioesiintymisiä tehnyt 16-vuotias laulajatähti on viettänyt runsaasti aikaa myös Englannissa, jota hän aivan äskettäin haukkui myös masentavaksi paikaksi. Nyt poika pohtii The Sun -lehden mukaan ihailijoidensa olevan välillä todella hulluja, sillä muiden muassa viime viikolla Saksassa esiintynyt Bieber sai kuulla omituisen jutun työntekijöiltään. – Neljä tyttöä oli kiivennyt roskispönttöjen sisään päästäkseen sen avulla salaa rakennukseen. Kun roskakuskit alkoivat siirtämään roskia niin tytöt löytyivät heti. Se oli hullua, Bieber kertoi The Sun -lehdelle. Teinitähden ympärillä vellova hysteria ei aina ole kuitenkaan vaaratonta, sillä viime marraskuussa jotkut fanit saivat pieniä vammoja jäädessään fanimassan jalkoihin pojan esiintyessä Long Islandilla New Yorkissa. Bieber pohtiikin asioiden riistäytyneen joillakin keikoilla täysin käsistä ja se on kamalaa sillä hän ei haluaisi faniensa kärsivän. Onneksi suosiossa on edes jotain positiivista. – On olemassa yksi asia, joka kuuluisuudessa on upeaa. Saan tavata ihailemiani julkkiksia ja olen muutaman kerran tavannut David Beckhamin. Olen jalkapallofani ja hän on todella mukava tyyppi. Hän kävi lastensa kanssa minun keikallani Los Angelesissa ja lapsetkin olivat todella mukavia, Bieber lisäsi The Sun -lehdelle.