Katy Perry vaihtaa nimensä?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut poptähti Katy Perry avioitui taannoin näyttelijämiehensä Russell Brandin kanssa Intiassa. Nyt laulajatähti paljasti Ellen Degeneresille pohtivansa sukunimensä vaihtoa Brandiksi.

Tämä johtuu naisen mukaan muiden muassa siitä, että hän rakastaa ihmisten tapaa kutsua häntä rouva Brandiksi. – Nimi on todella upea. Kun olen esimerkiksi yleisötilaisuudessa ja joku yrittää saada enemmän huomiotani huutamalla ”rouva Brand” niin hän onnistuu siinä täydellisesti. Käännän päätäni salamannopeasti, Katy Perry kertoi ja demonstroi tilanteen Ellen Degeneresille. 26-vuotias laulaja vitsaili myös 65-vuotiaan Helen Mirrenin kustannuksella sanoen tämän olevan mustasukkainen Russellista. Perryn aviomies ja Mirren näyttelivät taannoin elokuvissa The Tempest ja Arthur. Tämä vuoksi kollegasta tuli kovin läheinen Brandille ja Perry kehoittaakin naista pysymään kaukana miehestään. Perry vitsailee asiasta lisää toteamalla, että avioliitto on toisaalta raskasta työtä, joten vastuun jakaminen ei ole hänelle vastenmielinen ajatus. Äskettäin paljastui myös Katy Perryn aviomiehen lahjoittaneen Mirrenille käytetyt alushousut. Huumorintajuiselle ja vitsikkäälle Mirrenille lahja oli mieluinen ja hän on myös kehunut Russellin olevan kekseliäs, mielikuvituksellinen ja energinen henkilö. Nuori mies ei ole kuitenkaan naisen mukaan villi, anarkistinen tai hallitsematon.