Toinenkin Kardashian jättipeppuisten joukkoon – katso kuva

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityjulkkis Kim Kardashian on paistatellut julkisuuden valokeilassa jo vuosien ajan. Myös kaunottaren siskot ovat tulleet tutuksi maailmalle ja muiden muassa Khloe Kardashian hurmaa upealla ulkonäöllään isosiskonsa Kimin tavoin.

Kim Kardashian tunnetaan erityisen hyvin uhkeista muodoistaan ja nyt Khloe näyttää mitä hänellä on tarjota faneilleen. Kaunotar kuvattiin eilen Beverly Hillsissä veluurisessa verryttelyasussa ja hänen takamuksensa koko ja ulkonäkö vetävät kyllä vertoja isosisko Kimin istumalihaksille.

Kardashian-siskokset tunnetaan hyvin kaikkialla, mutta valitettavasti julkisuus ei ole aina miellyttävää. Tämän paljasti äskettäin Khloe Kardashian, joka oli saanut suurta vääryyttä osakseen odottamattomalta taholta.

Khloe Kardashian kertoi nimittäin maanantaina mielipiteensä lentokentän turvatoimista George Lopezin suositussa keskusteluohjelmassa. TSA:n turvamenetelmät ovat neitokaisen mukaan inhottavia ja röntgenskannaus tuntuu hänen mielestään joltain aivan muulta, kuin mitä sen pitäisi olla.

– Se skannaus on kuin raiskaus julkisella paikalla, eli tässä tapauksessa lentokentällä. Minulta kysyttiin, että haluanko mennä skannattavaksi vai alapään tutkimuksiin. Se tuntui todella pahalta. He myös kertoivat puristelevansa pian peppuani ja käyttäytyivät muutenkin aggressiivisesti voimantunnossaan, Khloe totesi lopuksi.