Kim Kardashianin tilipussi on realitymaailman muhkein

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkiskaunotar Kim Kardashian on yksi niistä harvoista realitytähdistä, jotka ovat saaneet tehtyä itsestään niin sanotun oikean julkkiksen. Esimerkiksi Kimin miessuhteita ruoditaan nykyisin viikoittain viihdelehdissä ympäri maailmaa. Naisella ei ole pikkurahan puutetta, sillä yhdysvaltalainen The Daily Beast -sivusto listasi hänet maailman parhaiten ansaitsevaksi realitytähdeksi. 30-vuotias Kim on on ansainnut vuodessa 6 miljoonaa dollaria tämän vuoden aikana muiden muassa Keeping Up with Kardashians -ohjelman avulla. Rahaa on poikinut myös Kourtney and Kim Takes New York -sarjan myötä. Entinen Hills-tähti Lauren Conrad jahtaa Kimiä 5 miljoonan dollarin avulla. Kardashianin sisarusparvesta myös Khloe ja Kourtney pääsivät listalle mukaan seitsemännelle ja kahdeksannelle sijalle, sillä molemmille tuloja on kertynyt 2,5 miljoonaa dollaria. Kimin on sanottu ansainneen noin 75.000 dollaria pelkästään asustelinjansa myötä, johon kuuluu muiden muassa Sketchers-lenkkitossut, suuri valikoima uimapukuja, koruja sekä hajuvesiä. The Daily Beat –sivusto mittasi ansiotulot niin, että listalle pääsivät vain ne tähdet, joiden kuuluisuus on verrattavissa heidän lahjakkuuteensa ja he ovat näin ansainneet palkkionsa. Toinen tärkeä kriteeri piili realitysarjojen aikatauluissa, sillä ainoastaan tämän vuoden aikana tuotetut tai esitetyt sarjat ja niissä esiintyneet tähdet hyväksyttiin mukaan vertailuun. Kokonaisuudessaan lista näyttää tältä: 1. Kim Kardashian: $6m2. Lauren Conrad: $5m3. Bethenny Frankel: $4m4. Audrina Patridge: $3.5m5. Kate Gosselin: $3.5m6. Mike ’The Situation’ Sorrentino: $3m7. Khloe Kardashian: $2.5m8. Kourtney Kardashian: $2.5m9. DJ Pauly D: $2m10. Kendra Wilkinson: $2m