Miley Cyrus luopuisi miljoonaomaisuudestaan, jos…

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Miley Cyrus on pitkälti hänen supersuositun countrytähti-isänsä luomus, sillä isä hoiti jälkikasvunsa aikoinaan televisiotähdeksi ja ryhtyi tekemään määrätietoisesti myös laulu-uraa tyttärelleen. Tytön vanhemmat ovat tällä hetkellä keskellä kohueroa, mutta tytär jaksaa onneksi esiintyä faniensa edessä.

Äskettäin 18-vuotta täyttäneelle Mileylle vanhempien ero on kuitenkin erittäin raskas. Lähde kertoi Pop Eater -julkaisulle tytön olevan valmis luopumaan menestyksestä ja rahoistaan, jos se saisi hänen vanhempansa Billy Rayn ja Tishin selvittämään asiat kunnolla ja palaamaan vielä takaisin yhteen.

– Se on erittäin riipaisevaa. Miley antaisi kaiken sen puolesta, että vanhemmat palaisivat takaisin yhteen. Kun hän pari viikkoa sitten puhalsi syntymäpäiväkakkunsa kynttilät niin uskoisin toivomuksen olleen jotain vanhempiin liittyvää. Kun Miley lähti kotoa niin hänen vanhempansa joutuivat tarkastelemaan suhdettaan uudessa valossa. He rakensivat Mileyn uraa 17 vuotta ja unohtivat samalla antaa aikaa toisilleen, lähde pohdiskeli Pop Eater -julkaisulle.

Lähde uskoo myös Mileyn upean uran ja itsenäisyyden olevan ongelma tämän vanhemmille, sillä tämä huolehtii itsestään täysin vieden samalla vanhemmiltaan syyn toimia yhdessä. Päämäärä eli Mileyn menestys on saavutettu, joten Billy Ray Cyrus haki eroa 26. lokakuuta. Hän on myös pyytänyt ihmisiä rukoilemaan itsensä ja Tishin puolesta, sekä auttamaan heitä vaikeiden aikojen läpi. Pariskunnalla on yhteishuoltajuus Mileysta, Noahista, Braisonista ja Billy Ray on myös isäpuoli Tishin kahdelle aikaisemmasta suhteesta lähtöisin olevalle lapselle.