Suosikkiartisti oli joutua sarjamurhaajan uhriksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Konemusiikin veteraaniartisti Moby ja Blondie -yhtyeen keulahahmona tutuksi tullut Debbie Harry lyöttäytyivät neljä vuotta sitten yhteen tehdäkseen kappaleen kotikaupunkinsa New Yorkin kunniaksi. Kyseinen New York, New York -single julkaistiin vielä samaisena vuonna.

Debbie Harry paljasti nyt The Sun -julkaisulle eläneensä 70-luvun alussa elämänsä vaarallisimman hetken, joka olisi saattanut johtaa hänen kuolemaansa. 65-vuotias tähti liftasi tuolloin tuntemattoman mieshenkilön kyytiin tietämättä tämän olevan yksi vaarallisimmista maailmassa.

– Menin miehen kyytiin ja en heti ymmärtänyt vaaraa.Yhtäkkiä huomasin ettei ovissa ollut kahvoja ja se nosti niskakarvani pystyyn. Ikkuna oli auki ja sain sitä kautta käteni oven ulkokahvalle. Mies yritti estää minua pyöräyttämällä autoa, mutta se auttoi minut ulos autosta aivan kuin heittämällä. Myöhemmin näin hänen kasvonsa televisiouutisissa ja hän oli Ted Bundy, Harry muisteli The Sun -lehdelle.

Ted Bundy oli yhdysvaltalainen sarjamurhaaja, joka tappoi vuosina 1973–1978 lukuisia nuoria naisia eri osavaltioissa. Bundy tunnusti 30 murhaa, mutta uhreja saattoi olla enemmänkin. Hän murhasi tavallisesti tylpällä esineellä ja toisinaan kuristamalla. Usein hän myös raiskasi uhrinsa ja yksi nuorimmista uhreista oli vain 12-vuotias Kimberly Leach. Bundy teloitettiin sähkötuolissa vuonna 1989.