Rahat loppu – huippukitaristi myy soittimiaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Time-lehti listasi taannoin maailman parhaimmat rock-kitaristit ja voittajaksi nimettiin Jimi Hendrix. Hänen jälkeensä listaa koristivat Slash, B.B. King ja Keith Richards. Viidenneksi listattiin Eric Clapton.

Brittiläinen Clapton tunnetaan myös lempinimellä Slowhand, ja hän on ainoa henkilö maailmassa joka on päässyt Rock And Roll Hall of Fameen kolme kertaa. MSNBC Today -verkkojulkaisu kertoo Claptonin kauppaavan pian yli 70 kitaraansa, sillä hän tarvitsee rahoitusta Antiguassa sijaitsevan vieroitushoitolansa ylläpitoon.

Kitarahuutokauppa toteutetaan New Yorkissa maaliskuussa 2011. Samassa huutokaupassa on myös tarjolla Jeff Beckin, J.J. Calen ja Joe Bonamassan soittimia. Bonhamin meklarit uskovat hintojen kipuavan korkeintaan noin 30.000 dollariin.