Katkera KISS-laulaja haukkui Jennifer Lopezin pystyyn

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Latinotähti Jennifer Lopez on pitänyt urallaan matalaa profiilia jo pidemmän aikaa, koska hän ja miehensä Marc Anthony saivat taannoin kaksoset. Viime viikkoina perhe-elämä on kuitenkin vaihtunut yhä enemmän työelämäksi, kun Jennifer kiinnitettiin American Idol -ohjelman julkkistuomariksi.

Nyt naisen valintaa tuomariksi on moitittu julkisesti, sillä KISS-yhtyeen pitkäkieli Gene Simmons julisti valinnan olleen todella huono. Hän olisi nimittäin halunnut itse mukaan kyseiseen ohjelmaan. Huonoksi häviäjäksi tunnettu ja itsetuntoaan alati pönkittävä rocktähti kertoi OK!-lehdelle myös perustelunsa väitteelle.

– Lopez ei ole itse kirjoittanut kappaleitaan ja hän on mielestäni vain pelkkä esiintyjä. Minä olen ammattilainen, koska olen muiden muassa soittanut 37 vuotta bändissä. Kirjoitan kappaleita ja olen seikkaillut maailmalla esiintymässä. Olen löytänyt Van Halenin ja toiminut jopa Liza Minnellin managerina Simmons Records -yhtiön kautta. Olen myös 3.000 lisenssikappaleen takana. Minä olisin parempi tuomari, Simmons naureskeli OK!-lehdelle.

Lopez saa Simmonsilta osakseen vain naurut, mutta toista julkkistuomaria Aerosmith-yhtyeen keulahahmoa Steven Tyleriä mies ylistää runsain ylisanoin. Simmonsin mukaan Tyler tietää mitä tekee, koska hänellä on paljon kokemusta. Tyler ei ole myöskään ujo sanomaan ajatuksiaan ääneen ja reilu palaute on tärkeää kehittyvälle laulajalle.