Povipommi Katie Pricen miehellä toinen nainen?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kuluneen parin vuoden aikana brittiläinen julkkistyrkky Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut kovasti median hampaissa taannoisen likaisen avioeronsa ja monenlaisten toilailujensa merkeissä. Viime kuukausina neitokainen on kuitenkin viettänyt hieman hiljaiseloa kohuotsikoista.

Tällä kertaa naisen nykyinen kumppani vapaapainija Alex Reid on otsikoissa, sillä mies nähtiin juhlimassa ilman Katieta ja seurana Alexilla oli kaunis tummaverikkö Rosanna Eden-Ellis. Katie Price oli itse matkalla Los Angelesiin, joten kukaan ei ollut valvomassa aviomiehen tekosia.

Ellis työskentelee Lontoossa Back Door -rahastoyhtiössä ja kyseinen yhtiö tekee tällä hetkellä yhteistyötä Alex Reidin kanssa. Mutta onko tämä syy siihen, miksi Ellis ja Reid viettivät laatuaikaa yhdessä? Aikaisemmin tällä viikolla Katie Pricen ja Alex Reidin kerrottiin nimittäin riitelevän paljon, sillä Katie ei ole tullut yrityksistä huolimatta raskaaksi.