Twilight: Eclipse niittää menestystä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmalla suurta suosiota keränneen Twilight-saagan neljännen osan kuvaukset olivat vielä viime kuussa käynnissä Brasiliassa. Kuvausryhmä suututti Rio De Janeiron asukkaita, jotka eivät pitäneet siitä että heidän kotikaupunkinsa oli muutettu kuvauspaikaksi.

Twilight-elokuvien suosiosta kertoo sarjan kolmannen Eclipse-osan menestys DVD- ja Blu-Ray -myynnissä. Summit Home Entertainment -yhtiön mukaan elokuvaa myytiin nimittäin kahdessa päivässä jopa kolme miljoonaa kappaletta. Kakkossijalle ylsivät The Sorcerer’s Apprentice ja Knight and Day.

Twilight: Breaking Dawn -elokuva kuvataan yhdellä kertaa, mutta julkaisemaan se tullaan kahdessa osassa. Ensimmäinen osa saa ensi-iltansa ensi vuonna. Elokuvien pääosissa nähdään Kristen Stewart, Taylor Lautner ja Robert Pattinson.