Will Smithin tytär kelpaa lauluseuraksi Justin Bieberille

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suuren suosion aikanaan saavuttaneet kaksi ensimmäistä Men In Black -elokuvaa tekivät Will Smithistä todellisen supertähden. Miehen tytär Willow Smith on niinikään aloittanut nousun kohti Hollywoodin tähtikaartia tehtailemalla huippuhittejä.

10-vuotiaan tyttären Whip My Hair -single oli yksi tämän vuoden suurimmista hiteistä nuorisomarkkinoilla ja nyt Willow Smith on vastaanottanut odottamattoman pyynnön. E! Online -julkaisu kertoo nimittäin tytön saaneen tarjouksen yhteisestä kiertueesta teinitähti Justin Bieberin kanssa.

– Bieber pyysi minut mukaansa yhteiskiertueelle Eurooppaan! Menisimme maaliskuussa ja tämä on todella mahtavaa. Minua myös jännittää, sillä Justin on upea. Ehkä ottaisin Jadenin mukaan, Willow kertoi Twitterissään.