Will Smithin tytär kelpaa lauluseuraksi Justin Bieberille

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suuren suosion aikanaan saavuttaneet kaksi ensimmäistä Men In Black -elokuvaa tekivät Will Smithistä todellisen supertähden. Miehen tytär Willow Smith on niinikään aloittanut nousun kohti Hollywoodin tähtikaartia tehtailemalla huippuhittejä.

10-vuotiaan tyttären Whip My Hair -single oli yksi tämän vuoden suurimmista hiteistä nuorisomarkkinoilla ja nyt Willow Smith on vastaanottanut odottamattoman pyynnön. E! Online -julkaisu kertoo nimittäin tytön saaneen tarjouksen yhteisestä kiertueesta teinitähti Justin Bieberin kanssa.

– Bieber pyysi minut mukaansa yhteiskiertueelle Eurooppaan! Menisimme maaliskuussa ja tämä on todella mahtavaa. Minua myös jännittää, sillä Justin on upea. Ehkä ottaisin Jadenin mukaan, Willow kertoi Twitterissään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat