Lady Gagasta on kopioita liikenteessä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga kiinnostaa kovasti miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Siten myös hänen vanhat valokuvansa kiinnostavat, ja niitä onkin jo saatu nähdä jonkin verran julkisuudessa.

Nyt neitokaisen voi nähdä joka puolella maailmaa, sillä The Sun -lehti kertoo Gagan olevan uusin Madame Tussaudin vahakabinettiin sijoitettu tähti. Samaa versiota ei naisesta nähdä joka museossa, sillä hänestä tehtiin yhteensä kahdeksan eri versiota. Erilaisuus nukeissa johtuu näiden yllä nähtävistä pukeutumistyyleistä, ja tyylejä pääsi ihailemaan eilen ensimmäistä kertaa.

Supertähden uusi albumi Born This Way tekee tuloaan markkinoille alkuvuoden aikana ja manageri Tony Carter on lumoutunut suosikkilaulajan uudesta materiaalista. Mies kertoo uskovansa Gagan musiikillisten taitojen olevan tämän valttikortti maailmalla, vaikka muiden muassa muoti-ikoni Victoria Beckham haukkui taannoin Lady Gagan parodiaksi tyylinsä takia.