Kate Beckinsalen uskomaton shoppailureissu

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdemaailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin Esquire-lehdessä ja Askmen.com -julkaisussa kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty näyttelijäkaunotar Kate Beckinsale on siviilissä 11-vuotiaan Lily Mo -nimisen tyttären äiti. Sitä ei tosin uskoisi hänen valokuvistaan.

Elokuvatähti nähtiin vastikään jouluostoksilla ja ostoskassien määrä oli todella huima. Kassit eivät olleet edes tyhjiä, kuten suomalaisten Miljonääriäitien vastaavilla shoppailureissuilla. Katen ei onneksi tarvinnut kantaa ostoksiaan yksin, sillä aviomies Len Wiseman otti käsivarsilleen osan kantamuksista. Myös kaupan apulainen otti osansa taakasta ja näin matka jatkui kohti autoa. Herää kylläkin kysymys siitä, että minne kaikki 12 kassia saatiin mahdutettua?

Beckinsale on edelleen myös timmi kaunotar, mutta jostain syystä hän ei ole tyytyväinen vartaloonsa. Siitä kielii muiden muassa parin vuoden takainen pyyntö sijaispepun käyttöön naisen Whiteout-elokuvassa. Monet tähden faneista ovat kuitenkin neitokaisen kanssa toista mieltä hänen vartalostaan.