Tältä povipommi Katie Price näyttää nyt

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kuluneen parin vuoden aikana brittiläinen julkkistyrkky Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut kovasti median hampaissa taannoisen likaisen avioeronsa ja monenlaisten toilailujensa merkeissä. Myös avioliitto vapaapainija Alex Reidin kanssa on saanut osakseen huomiota Hollywoodin pintapiireissä.

Katie haluaa pysyä mukana julkisuudessa kaikin keinoin ja apuna toimii muutokset elämässä ja ulkonäössä. Tällä kertaa brunette nainen on muuntautunut vaaleaksi seksipommiksi ja värikäsittely kesti noin kahdeksan tuntia. Las Vegasissa esitelty uusi tyyli on Katie Pricen mukaan todella upea.

– Kaksi viimeisintä vuotta ovat olleet synkkiä aikoja elämässäni. Tarvitsin radikaalia muutosta ja mielestäni vaaleat hiukset ovat täydellinen keino siihen. Blondeilla on aina brunetteja hauskempaa, joten kahdeksan tunnin värjäyssessio on mielestäni tämän kaiken arvoista, Price totesi Mirror-lehdelle.

Price vieraili uudessa lookissaan Mandalay Bayn kasinolla ja hänet nähtiin myös seuraamassa ystävänsä Amir Khanin nyrkkeilyottelua argentiinalaista Marcos Maidanaa vastaan. Matsi oli WBA-nyrkkeilyliiton ylemmän kevyen sarjan maailmanmestaruusottelu. Khan kruunattiin yksimielisesti voittajaksi muiden muassa puhtaan tekniikkansa ansiosta.