Lara Flynn Boylen karmea muodonmuutos

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvakaunotar Lara Flynn Boyle on tullut vuosien mittaan tutuksi muiden muassa rooleistaan Twin Peaks -hittisarjassa sekä Oikeus ja kohtuus –televisiosarjassa. Boyle nähtiin myös MIB II – miehet mustissa 2 -elokuvassa Tommy Lee Jonesin ja Will Smithin kanssa.

Näyttelijätärtä on monien vuosien ajan kritisoitu liian laihaksi, mutta hän on siitä huolimatta ollut todellinen näyttelijäkaunotar. Nyt hän on kuitenkin kauhistuttanut ulkonäöllään Where the Day Takes You -elokuvan ensi-illassa Santa Monicassa. Boylen kireä iho, suuret huulet ja jähmettyneet ilmeet viittaavat lähteen mukaan kirurgisiin korjauksiin ja kaikki tämä teki hänestä lähes tunnistamattoman. Myös anorektinen ulkonäkö on pysynyt ennallaan ja fanit olivat järkyttyneitä tähden romuttuneesta ulkonäöstä.

Näyttelijätyönsä ja laihuutensa lisäksi Boyle oli aiemmin julkisuudessa pitkästä on/off-suhteesta Jack Nicholsoniin. Boyle meni naimisiin neljä vuotta sitten Donald Ray Thomasin kanssa San Antoniossa Teksasissa. Aikaisemmin Boyle on ollut naimisissa John Patrick Deen kanssa, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 1996, mutta avioliitto kesti vain kaksi vuotta.