Nicole Richien häiden kunniavieras painoi noin 5 000 kiloa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa omaa Leidit landella -ohjelmaansa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät ja Nicole keskittyi perustamaan perhettä Joel Maddenin kanssa.

Kaunottaren ja Joel Maddenin häitä juhlittiin lauantaina Nicolen isän Lionel Richien tiluksilla. Juhlissa nähtiin 130 kutsuvierasta ja heidän joukossaan olivat muiden muassa Khloe Kardashian, Gwen Stefani ja Samatha Ronson. Suurin kunniavieras saapui paikalle omalla erikoiskyydityksellä. Kyseessä ei ollut kuitenkaan aivan normaali juhlavieras, sillä harmaa otus painoi noin 5.000 kiloa.

– Nicole halusi upeat ja mieleenpainuvat häät. Koulutettu norsu oli siihen loistava keino, sillä kaiken perinteisen ohella se yllätti jokaisen kutsuvieraan täysin. Häät olivat todella onnistunut kokonaisuus, lähde totesi People-lehdelle.