Tältä uusin Pirates of the Caribbean näyttää – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Monista menestyselokuvista tunnettu suosikkinäyttelijä Johnny Depp on elokuvalle kuin elokuvalle lähes varma rahasampo, ja mies todennäköisesti tietää arvonsa. Hän sai muiden muassa uusimman Pirates of the Caribbean -elokuvan kuvauksiin itselleen noin miljoona dollaria maksaneen asuntovaunun.

Fanit odottavat kyseisen saagan uusinta elokuvaa kieli pitkällä. Nyt nähtävillä on traileri, joka lupailee neljännen On Stranger Tides -osan olevan vauhdikas toimintapätkä. Pääosissa nähdään Johnny Depp ja Penelupe Cruz. Elokuva on maailman ensi-illassa 20. toukokuuta 2011 ja se toteutetaan Disney Digital 3D-versiona. Katso traileri tästä tai artikkelin yltä.

Kaikissa osissa Jack Sparrowia näytellyt Johnny Depp lupautui uusimpaan elokuvaan ennen kuin käsikirjoituksen kirjoittamista oli edes aloitettu. Geoffrey Rush oli myös kiinnostunut näyttelemään Hector Barbossaa ja Ian McShane näyttelee tunnettua merirosvo Mustapartaa. Penelope Cruz näyttelee Mustaparran tytärtä, johon Jack Sparrow tuntee suurta vetoa. Elokuvan kuvaukset alkoivat 14. kesäkuuta ja sitä kuvattiin Pinewood Studiossa Englannissa sekä suurelta osin Havaijilla.