Tiger Woodsin ruotsalainen ex-vaimo pokasi opiskelijan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kuluneen vuoden kohutuin julkkisten aviero tapahtui, kun golf-tähti Tiger Woods jäi viime syksynä kiinni uskottomuudesta lukuisten naisten kanssa. Ei siis ole ihme, että hänen ruotsalaissyntyinen vaimonsa Elin Nordegren päätti hakea miehestä avioeroa.

Monet säälivät ex-vaimoa, mutta tuoreet tiedot paljastavat tämän voivan nyt erittäin hyvin. The Sun -lehti kertoo naisen tapailevan uutta miestä, joka on raamikas eteläafrikkalainen opiskelija floridalaisesta yliopistosta. Elin itse opiskelee kyseisessä paikassa psykologiaa, joten kumppanin löytyminen sieltä ei ole yllättävää.

– He ovat suudelleet ja halailleet, mutta en usko heidän harrastaneen vielä seksiä. Mies on Eliniä viisi vuotta vanhempi, joten kyseessä on erittäin sopusuhtainen yhdistelmä. Tiger on murtunut tästä kaikesta, sillä hän ei uskonut ex-vaimonsa pääsevän takaisin jaloilleen näin nopeasti, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Elin aikoo kuitenkin olla varovainen uudessa suhteessaan, sillä Tiger satutti häntä todella syvästi. Lähde pohti Tigerin tehneenkin todella suuren virheen, sillä ex-vaimo on kaunis, lapsirakas ja rikas ja hän on täten upea saalis jokaiselle miehelle. Tämän vastapainoksi Elin haluaa miehen johon hän kykenee luottamaan, joten ehdokkaita on varmaan naisen oven takana jonossa.