Christina Aguilera ei aio lannistua vaikeuksiensa vuoksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Christina Aguilera on ollut parin viime vuoden ajan hieman alavireessä ainakin ammatillisessa mielessä, sillä neitokaisen äänitteet eivät ole menestyneet ihan aikaisempian julkaisujen tapaan. Poptähden tuorein Bionic-albumi jäi taannoin monien muiden levyjen jalkoihin.

Levyn julkaisemisen jälkeen Christina on ollut otsikoissa lähinnä negatiivisissa merkeissä, sillä hänelle tuli taannoin avioero ja viime viikolla hänen yksityiset alastonkuvansa vuotivat julkisuuteen. Fanit ovat pelänneet neitokaisen luhistuvan ikävien tapahtumien vuoksi, mutta Aguilera on nyt luvannut ”pysyä pystyssä”. Metro-lehden haastattelema artisti paljasti kantavansa haavansa ylpeydellä.

– Täytän pian 30 vuotta. Elämässäni on kuluneen vuoden aikana tapahtunut paljon kaikkea pahaa, mutta minun tulee oppia näistä ilkeistä asioista. Tällä alalla ikääntyminen koetaan pelottavaksi ja kokemuksia halutaan karttaa, Christina Aguilera kertoi Metro-lehden haastattelussa.

– Minä kannan haavani ylpeydellä, sillä haluan kääntää kaiken voitoksi itselleni. Tunnen olevani tavallaan tilanteessa, josta uusi ajanjakso alkaa. Kasvan koko ajan persoonana sekä naisena ja kasvu johtuu kivuliaista kokemuksista.

Esiintyminen on onneksi naiselle helppoa, vaikka perhoset leijuvat hänen vatsassaan aina hänen astuessaan lavalle. Jännitys on kuitenkin Aguileran mukaan kuin polttoainetta hänelle, sillä adrenaliinin eritys ja polte suonissa takaa täydellisen esiintymisen.