Megabändin ex-kitaristi mukaan X Factoriin?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuositun American Idol -sarjan entinen tuomari ja X Factor -formaatin luoja Simon Cowell palkittiin taannoin International Emmy Awards -palkintogaalassa erikoisella tunnuksella. Hänet palkittiin nimittäin työstään Fox Television -kanavalla.

Simon Cowell kokoaa parhaillaan uutta tuomaristoa Yhdysvaltain X Factor -sarjan seuraavaa tuotantokautta varten. Mies on saanut kauteen mukaan muiden muassa Rolling Stones -yhtyeen keulahahmon Mick Jaggerin. Nyt The Sun -lehdelle raportoineen lähteen mukaan Cowellilla on mielessään lisäksi Oasis-yhtyeestä tunnetuksi tullut kitaristi Noel Gallagher.

– X Factor kilpailee American Idol -tuotannon kanssa ja American Idol -ohjelmalla on jo Aerosmithin Steven Tyler. Cowell haluaa X Factoriin Iso-Britannian suurimmat nimet, joten rahalla ei ole väliä. Simon fanittaa Noelia ja hänen mukaansa Oasis on yksi brittipopin uranuurtajista 90-luvulla.Neuvottelut asiasta ovat meneillään, joten ehkä näemme Noelin tuomarina, lähde paljasti The Sun -lehdelle.

Jos pesti kelpaa Gallagherille niin hänet tullaan näkemään tuomaripöydän takana yhdessä Cheryl Colen kanssa. Cole on nimittäin palkattu ohjelmaan suurella rahalla. Naiselle tarjottiin pestistä kolmen miljoonan punnan rahasummaa tuotantokaudelta. Lähde kertoi The Sun -lehdelle kyseisen työn olevan Cherylille unelmien täyttymys.