Vanessan ja Zacin kohuero: ”He palaavat vielä yhteen”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme eilen kuinka maailman seuratuimpiin nuoriin pareihin jo parin vuoden ajan lukeutuneet Vanessa Hudgens ja Zac Efron olivat eronneet. High School Musical -teinielokuvista tuttu pariskunta ehti seurustella yli kolmen vuoden ajan.

Erosta ensimmäisenä uutisoineen Us Magazine -lehden mukaan eroon ei liity kolmatta henkilöä ja 23-vuotiaan Efronin ja 21-vuotiaan Hudgensin lähipiiri on myös vahvistanut eron. Uutinen järkytti suuresti faneja, mutta läheiset suhtautuvat tilanteeseen erilaisella asenteella. Hollywood.com kertoo suosikkien palaavan vielä takaisin yhteen, mikäli julkaisulle avautunut lähde on oikeassa.

– He tajuavat vielä, että luottamus heidän välillään ei katoa minnekään ja että he ovat ikuisesti sidoksissa toisiinsa. Uravaatimukset, välimatka ja nauttiminen sinkkuudesta olivat heille molemmille syyt eroon, mutta he ovat toistensa parhaita ystäviä ja he viettävät myös jatkuvasti aikaa yhdessä. Olisin järkyttynyt, jos he eivät palaisi yhteen jonakin päivänä, lähde kertoi.