Lehti ilkeilee: Hulk Hogan nai ”poikansa näköisen naisen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka maailman tunnetuin showpainija Hulk Hogan on mennyt naimisiin. Wrestling-tähti, jonka oikea nimi on Terry Bollea, avioitui Jennifer McDanielin kanssa viikonloppuna Floridassa järjestetyssä seremoniassa.

Nyt amerikkalainen viihdelehti on julkaissut kuvia Hoganin tuoreesta vaimosta, ja samalla vitsaillut miehen menneen naimisiin ”poikansa näköisen” naisen kanssa. Julkaisulla on hallussaan kieltämättä hieman vähemmän imartelevia kuvia Jenniferistä muiden muassa bikineissä, mutta silti kommentti lienee turhan radikaali.

Pariskunnan häät eivät sujuneet aivan odotusten mukaan. Paikalla nähtiin nimittäin käsirysy, joka ei ilmeisesti ollut wrestling-tyylisesti etukäteen sovittu ja käsikirjoitettu. Paikalle kutsuttiin poliisipartio selvittämään välikohtausta, joka syntyi turvamiehen ja paparazzikuvaajan välille.

Kuvaaja oli yrittänyt saada ikuistettua häätunnelmia, mutta turvamies joutui käyttämään kovia otteita estääkseen kuvaamisen. Asiasta uutisoineen Radar Onlinen mukaan kuvaaja Robert Martinez oli käsirysyn sattuessa rannalla yrittäen kuvata ulkona järjestettyä hääseremoniaa. Turvamies otti kuvaajaa kurkusta kiinni, ja nyt kuvaaja väittää olleensa kaikille sallitulla yleisellä alueella välikohtauksen sattuessa.