Raju ulosajo tallentui televisiokameroille – katso hurja video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aika ajoin televisiokanavien kuvausryhmät ovat paikoissa, joissa tapahtuu erikoisia asioita juuri kameroiden käydessä. Taannoin maailmalla levisi muiden muassa video, jossa toimittaja oli tekemässä juontoa risteyksessä samaan aikaan kun hänen takanaan tapahtui raju kolari.

Tuossa tapauksessa toimittaja selvisi vain hiuksenhienosti vakavalta loukkaantumiselta. Muutama vuosi sitten Ruotsissa oltiin lähes vastaavassa tilanteessa, kun televisioryhmä oli tekemässä juttua vaaralliseksi tiedetystä risteyksestä Krokomin kunnassa.

Haastattelun aikana samassa risteyksessä haastateltavan takana tapahtui nimittäin raju ulosajo, jossa Audi ajoi ulos tieltä ja putosi katolleen monttuun. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Videosta kertoi ensimmäisenä Keskisuomalainen.