Christina Aguilera oli liian seksikäs televisioon – katso miksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Christina Aguilera on ollut viime viikkoina kiireinen uuden Burlesque-elokuvansa merkeissä, sillä leffan ensi-illat ovat vieneet häntä ympäri maailmaa. Myös tähden uusi suhde on kerännyt huomiota Hollywoodissa.

Kaunotar pääsi äskettäin esiintymään Iso-Britannian X Factor –ohjelmaan Rihannan kanssa. NME-julkaisun mukaan Aguilera esitti Express-kappaleensa Burlesque-tyylisten tanssiliikkeiden ja puolialastomien taustatanssijoiden kera.

Kyseinen esitys oli studioyleisölle mieluinen, mutta kotikatsomo valitti sitä liian seksikkääksi. Sikäläistä viestintävirastoa pommitettiin nimittäin lähes kolmella tuhannella valituksella. Myös X Factor –ohjelman esittävä kanava sai moitteita katsojilta noin 1000 kappaletta. Katso video esiintymisestä tästä tai artikkelin yltä.

Christina Aguilera on saanut leffakärpäsen pureman, sillä hän aikoo panostaa tulevaisuudessa pääasiassa elokuvarooleihin. Tämä merkitsee tähden mukaan sitä, että musiikkituotanto jää hiukan taka-alalle. Aguilera kertoi aikovansa tehdä enemmän elokuvia ja ehkä muutama musikaalikin hänelle kelpaisi.