Realityohjelmat taistelivat juomamiljoonista – X Factor sai jättipotin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuositun American Idol -sarjan entinen tuomari ja X Factor -formaatin luoja Simon Cowell järkytti vastikään kollegansa Cheryl Colen. Cowell antoi Colelle nimittäin joululahjaksi Botoxia, mikä ei välttämättä ollut kaunis idea vielä hehkeälle kaunottarelle.

Simon Cowell on kuitenkin saanut viime aikoina paljon tunnustusta työstään televisiossa. Mirror-lehti kertoo nyt Cowellin luotsaaman X Factor -ohjelman tehneen mainosdiilin Pepsin kanssa. Kyseessä on 55 miljoonan dollarin arvoinen sopimus. Lähde kertoi Mirror-lehdelle kyseessä olevan yhteistyö televisioyhtiö Foxin ja Freemantlen välillä, eikä siitä vastaa itse Cowell. Mukana sopimuksessa ei ole myöskään Cowellin Syco-yhtiö.

Tilanne voi olla kuitenkin vastenmielinen Cowellille, sillä hän tykkää japanilaisesta oluesta ja hedelmäsmoothiesta. Yhteistyösopimus velvoittaa X Factor -ohjelman tuomarit juomaan Pepsiä tuomaripöytien takana. Kyseinen diili ärsyttänee Simon Cowellin kilpailijakollegaa Simon Fulleria. Fullerin American Idols on tehnyt nimittäin sopimuksen Coca-Colan kanssa, mutta sopimuksen arvo on ”vain” reilut 35 miljoonaa dollaria.