Onko tässä tosiaan meikitön Kardashian? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Realityohjelmistaan tunnettujen Kardashianin siskosten vanhin sisar Kourtney Kardashian on pitänyt julkisuudesssa matalaa profiilia. Vuosi sitten esikoisensa synnyttänyt tähti on kuitenkin viime aikoina herättänyt julkisuudessa hämmästystä, sillä nainen on pudottanut painoaan peräti 20 kiloa.

Suomenkin televisiossa parhaillaan pyörivän E! Rikkaat Kardashianit -realitysarjan tähti on yleensä totuttu näkemään julkisuudessa aina hyvin huoliteltuna. Nyt 31-vuotias Kourtney näyttäytyi Miamin lentokentällä täysin meikittä. Valjun näköinen realityjulkkis näytti keneltä tahansa tavikselta kantaessaan lastaan lentokentän käytävillä.

Noin 20 kiloa raskaudenaikaista painoaan pudottanut Kourtney Kardashian on kertonut hurjan laihtumisensa onnistuneen muiden muassa ruokavaliomuutoksilla sekä juoksuharrastuksella. Laihdutusinto on tarttunut myös sisarusparven keskimmäiseen siskoon, sillä Kim Kardashian on hänkin aloittanut hurjan kuntoilun. Kardashianin siskoksista eniten julkisuudessa nähty Kim Kardashian on huomattavasti siskojaan tunnetumpi. Seurapiirikaunotar tuli aikoinaan julkisuuteen muhkeiden muotojensa sekä alastonkuviensa avulla.