Alessandra Ambrosio viilentävässä suihkussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa reilut kaksi vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Alessandra Ambrosio on nyt ehtinyt monien muiden supertähtien tavoin suunnata lomailemaan St. Bartsin saarelle, joka tuntuu parhaillaan suorastaan pullistelevan julkkiksia. Ambrosio kuvattiin viettämässä aurinkoista päiväänsä valtavalla huvijahdilla, jonka kannella hän vilvoitteli viilentävän suihkun merkeissä. Neitokaisen vartalosta ei voi mitenkään huomata, että hän on perheenäiti.

27-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.