Olivia Munnin mekko oli paljastaa liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar nähtiin alastomana PETA-järjestön kampanjassa. Viime syksynä hänen väitettiin olleen suhteessa poptähti Justin Timberlaken kanssa.

Us Weekly -lehti väitti Olivian harrastaneen seksiä poptähti-näyttelijä Justin Timberlaken kanssa ja parin viettäneen syyskuussa kolme intohimon täyteistä päivää. Nyt Olivia nähdään poseeraamassa Cosmopolitan-lehden järjestämissä uudenvuodenjuhlissa. Hiuksensa lyhentänyt tumma kaunotar oli asukseen valinnut mekon, joka oli vähällä paljastaa hänen rintavarustuksensa.

30-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.