Christina Aguilera kiisti kihlauksen – sormus silti nimettömässä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Christina Aguilera on ollut viime viikkoina kiireinen uuden Burlesque-elokuvansa merkeissä, sillä leffan ensi-illat ovat vieneet häntä ympäri maailmaa. Myös tähden uusi suhde Matt Rutlerin kanssa on kerännyt huomiota Hollywoodissa.

Aguileran ja Rutlerin juoruttiin jopa kihlautuneen viime viikonloppuna, sillä laulajan nimettömässä on upea sormus. Nyt Aguilera on kuitenkin tyrmännyt kihlausväitteet, sillä hänen mukaansa kyseessä ei ole kihlasormus. Lähde kertoi People-lehdelle Aguileran saaneen kyllä sormuksensa Rutlerilta, mutta sen tarkoitus on aivan jotain muuta. Kyseessä on nimittäin vain kaunis lahja neitokaisen syntymäpäivän kunniaksi, jota vietettiin 18. joulukuuta.

– Valitettavasti haaveet tähtiparin kihlauksesta voi vielä haudata. Suhde on toisaalta vakaalla pohjalla, joten kyllä kihlaus tapahtunee lähitulevaisuudessa. Rutlerin äiti on myös jo tavannut Christinan. Rutler itse juhlisti uutta vuotta Christinan, tämän äidin ja sisarusten seurassa. Rutler on tavannut myös Christinan Max-pojan ja hän viettää paljon aikaa laulajan kodissa. Christinan ex-mies Jordan Bratman asuu vuokralla lähistöllä, lähde kertoi People-lehdelle.