Christina Aguilera asui kahden eri miehen kanssa samaan aikaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Christina Aguilera on ollut viime viikkoina kiireinen uuden Burlesque-elokuvansa merkeissä, sillä leffan ensi-illat ovat vieneet häntä ympäri maailmaa. Myös tähden uusi suhde Matt Rutlerin kanssa on kerännyt huomiota Hollywoodissa.

Lähde kertoi taannoin People-lehdelle suhteen olevan kohtuullisen vakavalla pohjalla. Hänen mukaansa Christina Aguilera on nimittäin tavannut jo Rutlerin äidin. Myös uusivuosi vietettiin yhdessä Aguileran perheenjäsenten ja ystävien seurassa. Ex-aviomies Jordan Bratmanin tilanteesta on kuitenkin tullut nyt uutta tietoa, sillä Christinan väitetään asuneen samaan aikaan kahden eri miehen kanssa.

– Rutler muutti Aguileran kotiin jo muutama viikko sitten. Myös Bratman asui tuolloin vielä siellä, joten poptähdellä oli kodissaan kaksi miestä. Jordan muutti onneksi nyt tiistaina omilleen, mikä onkin suuri helpotus kaikille osapuolille. Aguilera antoi Bratmanin asua talossa vain poikansa Maxin takia. Tämä kaikki on ollut vaikeaa, sillä Christina on joutunut asumaan Bratmanin takia jopa hotellissa, lähde kertoi TMZ-julkaisulle.