Ryan Seacrest: ”Simon Cowell on kateellinen ja mustasukkainen”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman parhaiten palkattuihin juontajiin lukeutuva amerikkalainen Ryan Seacrest löysi itselleen viime keväänä uuden naisystävän. Kyseessä on 22-vuotias Tanssii Tähtien Kanssa –sarjasta julkisuuteen noussut Julianne Hough. Kiitospäivää vietettiin lounastamalla Seacrestin perheen kanssa, joten kaunotar on tullut jo tutuksi Seacrestin perheen kanssa.

Ryan Seacrest tunnetaan muiden muassa American Idol -televisiosarjan juontajana. Entertainment Weekly -julkaisu haastatteli nyt Ryania, ja sai kuulla kritiikkiä Simon Cowellista. Seacrestin mukaan nykyisin X Factor -ohjelman tuomarina toimiva Cowell on kateellinen ja mustasukkainen luonne. Seacrestin mielestä Cowellin on ollut vaikea kestää hänen menestystään ja onnistunutta uraa televisiossa jo nuorella iällä.

36-vuotiasta Ryan Seacrestia kuullaan muiden muassa miehen omassa On The Air with Ryan Seacrest –radio-ohjelmassa. Televisiossa hän isännöi American Idol –sarjaa ja E! News-ohjelmaa. Seacrest toimii tämän kaiken ohella vastaavana tuottajana Keeping Up With Kardashians -realitysarjassa. Kim Kardashian ja Kourtney Kardashian saivat hänet vastaavaksi tuottajaksi Kourtney & Khloe Take Miami -sarjaansa. Tämä työnkuva sopii miehelle, sillä myös Denise Richards teki hänen kanssaan yhteistyötä Denise Richards: It’s Complicated -sarjaa varten.

Tämän lisäksi Seacrest on ollut mukana elokuvissa Paksuna, Wild Hogs ja Salainen Agentti 86. Shrek Forever After -elokuvassa hän toimi ääniroolissa. Uransa Ryan Seacrest aloitti vuonna 1986 juontamalla Radical Outdoor Challenge -ohjelman. Upea ura onkin saanut aikaiseksi sen, että miestä pidetään television ja radion sieluna. Vanhemmat voivat myös juhlistaa jouluaattoa aivan eri tavalla kuin muut ihmiset. Seacrest syntyi nimittäin maailmaan 24. joulukuuta.