Britney Spears : Hold It Against Me

Singlet · Stara.fi

2000-luvun popmaailman suurin supertähti Britney Spears valittiin taannoin levymyynnillä ja listasijoituksilla mitattuna vuosituhannen ensimmäisen vuosikymmenen suosituimmaksi tähdeksi. Viime vuoden Britney Spears vietti lähinnä kiertueella, mutta on nyt palannut julkaisurintamalle uuden materiaalin merkeissä. Paluusingle on nimeltään Hold It Against Me.

Spearsin musiikkityyli jatkaa uudella singlellä pitkälti siitä mihin edelliset julkaisut jäivät. Hän on ottanut kappale kappaleelta enemmän askelia dancempaan suuntaan, ja nyt tuorein single on jo tyylipuhdasta suorabiittistä tanssikamaa. Itse asiassa pelkän biitin perusteella tyylilajiksi voisi tulla jopa hardhouse. Keskimääräistä tanakamman biitin päälle kasattu biisi on materiaalia, jota vielä muutama vuosi sitten kuultiin lähinnä Britneyn remikseissä.

Max Martinin ja Dr. Luken tuotantoa olevan kappaleen soundipuolella on tanakamman puolen vastapainona kevyen ilmavia electrosoundisia synakuvioita sekä tietenkin myös Spearsin lauluosuudet. Ne ovatkin heleän selkeitä ja toimivat sellaisenaan erittäin hyvin. Kappaleen loppuosan pitkästä ja mainiosta breikistä lähdettäessä kappale on parhaimmillaan, kun se tarjoaa polvennostatusta moneen lähtöön. Varsinainen melodiakoukku jää kuitenkin totuttua vähemmälle, mutta kokonaisuus toimii siitä huolimatta hienosti erityisesti klubeilla tanssilattian täyttäjänä.

Pisteet 4/5