Will Smith tekee yllättävän aluevalloituksen realityohjelmassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suuren suosion aikanaan saavuttaneet kaksi ensimmäistä Men In Black -elokuvaa tekivät Will Smithistä todellisen supertähden, ja pian hän palaa valkokankaalle elokuvasarjan kolmannessa osassa. Sen ohella hän saattaa esiintyä myös erittäin suositussa televisio-ohjelmassa.

Kyseinen ohjelma on Yhdysvaltain X Factor. Socialite Life –julkaisu kertoo nyt Will Smithin olevan suurella todennäköisyydellä yksi ohjelman tuomareista, mikäli pesti kelpaa hänelle. Huippusuositun American Idol -sarjan entinen tuomari ja X Factor -formaatin luoja Simon Cowell arvostaa Smithin taitoja suuresti.

Tämän lisäksi Cowell on kertonut haluavansa ohjelmaan mukaan nimekkäitä tuomareita. Lähde kertoi Will Smithin olevan Cowellin mielestä yksi parhaimmista tuomarivaihtoehdoista.

– Simon uskoo Smithin ja Cheryl Colen yhdistelmään täysin. Smith on yksi suurimmista tähdistä Yhdysvalloissa, ja tämän maineen hän on ansainnut taidoillaan musiikissa ja valkokankaalla, lähde kertoi Socialite Life –julkaisulle.