Cheryl Colen palli heiluu – televisioyhtiö haluaa antaa potkut

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi rankattu englantilainen Cheryl Cole vahvisti tammikuun alussa seurustelevansa amerikkalaisen tanssijan Derek Houghin kanssa. Nyt Cole muuttaa lähemmäksi poikaystäväänsä Houghia, kun hän osti Los Angelesista asunnon, joka sijaitsee kävelymatkan päässä X Factor -sarjan kuvausstudiosta. Nainen valittiin taannoin kyseisen sarjan tuomariksi.

Nyt Cheryl Colen tuomarivirka on vaarassa, eikä se ole ensimmäinen kerta. Yhdysvaltain X Factor -ohjelman tekijä Fox-kanavayhtiö ei ole vakuuttunut kaunottaren suosiosta Yhdysvalloissa. Fox haluaisi tuomaripöydän taakse kotimaisen suosikin, kuten Rihannan tai Katy Perryn. Iso-Britannian X Factor -ohjelman luoja Simon Cowell yrittää kuitenkin taistella Colen puolesta, sillä hän itse valitsi naisen raatiin. Cowell on varma Colen suosiosta Yhdysvalloissa, mutta se ei riitä Fox-yhtiölle. Miehen tulisi saada heidät uskomaan itseään, mutta se on vaikeaa. Derek Hough kertoo tilanteesta The Sun -lehdelle.

– Mikään ei ole varmaa tällä hetkellä, koska sopimuksia ei ole edes allekirjoitettu. Fox haluaa nähdä suuren nimen tuomaripöydän takana, ja heille kävisi Rihanna tai Katy Perry. Nämä laulajat ovat todella suosittuja, ja se takaisi tuomareiden mielestä suosiota myös ohjelmalle. Cheryl ei ole heidän mielestään tarpeeksi tunnettu Yhdysvalloissa, joten hänen pitäisi ensin asua täällä ja tehdä itsestään kuuluisa tässä maassa. Simon Cowell yrittää tehdä kaikkensa Colen puolesta, Dere Hough kertoi The Sun -lehdelle.