Huippumallin kotiin hulppea kuntosali – maksoi yli miljoonan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippumalli Kate Moss ja hänen kihlattunsa Jamie Hince esiteltiin jo reilut kolme vuotta sitten toisilleen Jude Lawn ex-vaimo Sadie Frostin toimesta. Moss nähtiin vastikään CityRag-verkkolehden koostamassa kuvagalleriassa muiden muassa pikkuhousuissa ja märkänä suihkulähteessä. Nyt Kate Moss on otsikoissa uuden kuntosalinsa takia.

Kuntosalilla käyminen ja sen omistaminen ei varsinaisesti ole ihme, sillä monilla julkkiksilla on oma sali. Tällä he takaavat itselleen treenirauhan. Kate Mossin ostoksen tekee hurjaksi se, että naisen salilla on hintaa noin 1,1 miljoonaa euroa. Näin ollen se pesee mennen tullen suurimman osan suuristakin kuntosaleista. CTV News -julkaisun mukaan kuntosali on tarkoitus rakentaa osaksi Mossin uutta kotia, joka sijaitsee Lontoossa. Kyseinen uusi koti maksoi yli 9,2 miljoonaa euroa. Kaiken tarkoituksena on kohentaa kuntoa yhdessä Jamie Hicen kanssa.

– Kate Moss on suunnitellut salin yhteistyössä arkkitehdin ja sisustussuunnittelijan kanssa. Tarkoitus on käyttää jokainen neliö hyväksi. Moss on todella innoissaan omasta treenipaikasta, sillä hän aikoo panostaa kuntoonsa. Hän haluaa miehensä Jamie Hincen tulevan myös salille treenaamaan hänen kanssaan, Kate Mossin ystävä kertoi CTV News -julkaisulle.

Moss nähtiin taannoin Love Magazine -lehden kansikuvassa keskellä intohimoista suudelmaa malli Lea T.:n kanssa. Mallina tutuksi tullut Kate Moss osaa myös laulaa – ainakin lähipiirin mukaan. Pop Eater -julkaisu kertoo naisen työstävän parhaillaan albumia miesystävänsä Hincen kanssa. Mies on Kills-yhtyeen kitaristi, joten ammattitaitoa löytyy. Kyseessä ei ole Kate Mossin ensimmäinen askel kohti musiikkimaailmaa. Malli kirjoitti nimittäin aikoinaan ex-miehensä Pete Dohertyn bändille neljä kappaletta. Moss esiintyi myös mukana yhdessä Dohertyn biisissä. Tämän lisäksi Moss on esiintynyt yhdessä Oasis ja Lemonheads-yhtyeiden kanssa.