Penelope Cruz synnytti esikoisensa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Latinotähti Penelope Cruz nähtiin viime kesänä yläosattomissa aurinkorannalla. Seuraavaksi Cruz nähdään Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä -elokuvassa yhdessä muiden muassa Johnny Deppin kanssa. Nyt näyttelijättärestä on tullut äiti.

Penelope Cruz synnytti lauantaina Los Angelesin Cedars Sinai -sairaalassa ensimmäisen lapsensa. Poikavauvan isä, näyttelijä Javier Barem, iloitsi HOLA!-lehden mukaan suuresti uutisesta. Lapsella ei ole vielä nimeä, mutta se ei aiheuta stressiä Cruzille ja Baremille. Alunperin synnytyksen oli tarkoitus tapahtua Espanjan Madridissa, koska tähtipari asuu siellä. Cruz halusi lapselleen kuitenkin myös Yhdysvaltain kansalaisuuden, joten vietettyään joulun Los Angelesissa hän jäi sinne odottamaan tulevaa koitosta.

Penelope Cruz Sanchez on 36-vuotias espanjalainen näyttelijä, joka on naimisissa Javier Bardemin kanssa. Vuonna 2006 Cruz oli ehdolla parhaan naispääosan Oscar-palkinnon voittajaksi elokuvastaan Volver-paluu. Oscaria hän ei voittanut, mutta Euroopan elokuva-akatemia palkitsi Cruzin joulukuussa 2006 parhaana eurooppalaisena naisnäyttelijänä. Viime vuosina kaunotar on nähty elokuvissa Manolete, Elegy, Vicky Christina Barcelona, Nine ja Sinkkuelämää 2. Tänä vuonna hänet nähdään Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä -elokuvassa.