Mies palkkasi naapurin harrastamaan seksiä mallivaimonsa kanssa – tuloksena erikoinen oikeudenkäynti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksasta kantautuu nyt erikoisia tietoja naapurusten välisestä yhteistyöstä, kun stuttgartilainen mies palkkasi naapurinsa tekemään vaimonsa raskaaksi puolestaan. Suunnitelma sai kuitenkin matkan varrella odottamattomia käänteitä.

29-vuotias Demetrius Soupolos ja hänen vaimonsa Traute, entinen missivoittaja, olivat yrittäneet saada epätoivoisesti lasta. Lopulta tutkimuksissa selvisi, että aviomies ei voisi saada lapsia.

Mies keksi kuitenkin keinon saada vaimo raskaaksi, sillä hän maksoi naapurille 2.000 euroa siitä, että tämä harrastaisi seksiä vaimon kanssa kolmena iltana viikossa puolen vuoden ajan.

34-vuotias naapuri Frank Maus ei kuitenkaan onnistunut saattamaan naista raskaaksi, vaikka hänellä oli kaksi lasta. Seksiä harrastettiin yhteensä 72 kertaa, mutta aina tuloksetta.

Naapuri kertoi omalle vaimolleen, että ei pidä seksistä naapurin vaimon kanssa, mutta että tekee sen kuitenkin rahan takia. Lopulta maksava asiakas passitti miehen tutkimuksiin, joissa selvisi että tämäkin on steriili.

Tämän jälkeen soppa sakeni, kun kävi ilmi, että Maus ei ollut edes omaksi luulemiensa kahden lapsen isä. Vaimo tunnusti uskottomuutensa. Soupolos vaatii Mausilta oikeudessa rahojaan takaisin, mutta Mausin mukaan hän ei koskaan antanut takuuta vaimon hedelmöittämisestä.