Cheryl Cole on uskomaton seksipommi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi taannoin rankattu englantilainen Cheryl Cole nimettiin taannoin Yhdysvaltain X Factor -ohjelman tuomariksi. Äskettäin kuitenkin paljastui, että tuomarivirka on vaarassa. Tuotantoyhtiö Fox ei ole nimittäin vakuuttunut Colen suosiosta maassa.

Nyt Cheryl Cole näyttää kykynsä punaisella matolla. Poptähti nähtiin toissailtana National Television Awards -gaalassa todella näyttävänä. Tiukka bondage-tyylinen musta mekko paljasti kaunottaren hoikan vartalon ja tatuoinnin tämän alaselästä. Kuvissa hymyilevä tähti ei näytä onnettomalta, vaikka X Factor -ohjelman tuomarivirka onkin vaarassa peruuntua. Kaunotar antoi myös nimikirjoituksia hyväntuulisen oloisena.

Poptähti Cheryl Cole vahvisti tammikuun alussa seurustelevansa amerikkalaisen tanssijan Derek Houghin kanssa. Poppari on aikeissa muuttaa lähemmäksi poikaystäväänsä, sillä hän osti äskettäin Los Angelesista asunnon, joka sijaitsee kävelymatkan päässä X Factor -sarjan studiolta. Fox haluaisi kuitenkin tuomariksi esimerkiksi Rihannan tai Katy Perryn. Simon Cowell yrittää taistella Colen puolesta, sillä hän itse valitsi naisen raatiin.