Jade Ewen: ”Pelkään mummoalushousujen käyttöä!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Ympäri maailmaa suosiota niittäneen Sugababes-yhtyeen tuorein jäsen Jade Ewen hurmasi viime vuonna maailmalla seksikkäissä alusvaatekuvissa. Mustahiuksisen kaunottaren uskotaan olevan Sugababes-yhtyeen pelastaja naisen laulutaitojen vuoksi. Nyt kaunotar kertoo oudosta pelostaan Twitter-sivustollaan.

Sivustolle kirjoitetun tekstin perusteella Jade Ewen pelkää mummoalushousuja. Tähti itse käyttää sellaisia paljon, mutta hän ei halua joutua onnettomuuteen ne yllään. Se olisi Ewenin mielestä suuri häpeä, ja fanit luultavasti nauraisivat mummopöksyiselle kaunottarelle. Tämän vuoksi hän yrittää vältellä kyseisiä alushousuja parhaansa mukaan, mutta se on vaikeaa. Hän nimittäin pitää niistä suuresti, eikä malttaisi olla pukematta niitä ylleen.

– Ne ovat todella mukavat yllä. Tukevat joka puolelta, sekä tekevät vartalostani kivan näköisen. Pelkään kuitenkin niiden käyttöä kotini ulkopuolella. Auto voisi törmätä minuun niin, että kaatuisin ja hameenhelma lennähtäisi ylös. Mummohousut näkyisivät kaikkialle, mikä olisi todella kamalaa. Minä pelkään myös purppuranvärisiä rintaliivejä. Ne yhdistettyinä mummohousuihin ovat kamalinta, mitä tiedän, Jade Ewen kertoi Twitter-sivustollaan.

23-vuotias Jade Ewen tuli aikoinaan tunnetuksi Leijonakuningas-roolistaan. Nainen oli kyseisen elokuvan musikaalissa Nala, ja fanit ylistivät hänen suoritustaan. Vuonna 2005 Ewen edusti euroviisuissa Iso-Britanniaa sijoittuen viidenneksi. Syyskuussa 2009 Keisha Buchanan erosi Sugababes-yhtyeestä, ja Ewen astui hänen tilalleen. Ewen on tällä hetkellä yksi Ultimo-alusvaatemerkin mainoskasvoista. Nainen on parisuhteessa näyttelijä Ricky Norwoodin kanssa.