Opettajalla seksisuhde oppilaaseen – rysän päältä kiinni – uskomaton tarina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tulee tasaisin väliajoin uutisia koulujen opettajista, joilla on ollut seksisuhde teini-ikäisiin oppilaisiinsa. Nyt Yhdysvalloista kantautuu kuitenkin tieto poikkeuksellisen erikoisesta tapauksesta, jossa on jo tragikoomisia piirteitä.

Kyseessä on vakava asia, josta on tosin tehty pilaa muiden muassa South Park -animaatiosarjassa. Tuoreimmassa julki tulleessa tapauksessa kyse on coloradolaisen 31-vuotiaan naisopettaja Courtney Bowlesin ja hänen 16-vuotiaan poikaoppilaansa välisestä suhteesta. Erikoiseksi tapauksen tekee se, että kyseiselle naisopettajalle oli annettu tehtäväksi valistaa muita opettajia siitä miten välttää suhteita oppilaisiin.

Seksisuhde paljastui, kun he jäivät rysän päältä kiinni harrastamassa seksiä auton takapenkillä. Ohi kulkenut poliisi huomasi alastoman opettajan makaamassa alastoman pojan päällä. Autosta löytyi myös pullollinen vodkaa. Poika kertoi poliisille olevansa 20-vuotias, mutta myöhemmin selvisi että hän oli valehdellut ikänsä. Molemmat pidätettiin ja nyt opettajaa odottaa jopa kymmenen vuoden vankilatuomio. Daily Mail -lehden mukaan hänelle määrättiin lähestymiskielto kaikkiin alle 18-vuotiaisiin lapsiin – mukaanlukien hänen kahteen omaan lapseensa.