Idols-Sanna Hämäläinen: ”Inhoan kaksinaamaisuutta ja hillosipuleita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen viidennen Idols-tuotantokauden koelauluja nähdään parhaillaan televisioruuduissa, ja sunnuntaina nähtiin otteita Rovaniemen koelaulujen annista. Yksi ohjelman uusista tähdistä on 22-vuotias Sanna Hämäläinen.

Staran Chaos Tube -blogi on nyt haastatellut lupaavaa laulajakaunotarta, joka kertoi haastattelussa kuulumisiaan. Seikkailunhaluiseksi taivaanrannanmaalariksi itseään kuvaileva Sanna tunnustautuu haaveilijaksi, mutta Idols-kilpailun myötä yksi hänen haaveistaan on askelta lähempänä toteutumista.

– Haaveilin laulajan urasta jo silloin kun Idolsista ei ollut tietoakaan, tai ainakaan minulla ei ollut…:) Aijon vielä jonain päivänä toteuttaa itseäni laulajana ja olisihan se ihan mahtia jos tämä haave toteutuisi tämän Idolsin kautta, Sanna Hämäläinen kertoi Chaos Tube -blogille.

Sannalla oli monipuolista kokemusta musiikista jo ennen osallistumista Idols-kisaan. Useiden kokoonpanojen lisäksi hän on myös kouluttautunut alalle.

– Olen käynyt musiikkiluokat pitkän kaavan mukaan ala-asteelta lukion loppuun saakka. Olen laulanut myös koulun kuorojen lisäksi lapsikuorossa noin neljä vuotta. Pianoa olen soitellut viisivuotiaasta saakka ja matkan varrella olen kokeillut myös kitaraa ja fagottia. Olen esiintynyt pienestä pitäen niin koulun eri tilaisuuksissa kuin vapaa-ajallakin, niin yksin kuin ryhmässäkin.

Haastattelun lopuksi Sanna paljastaa myös mitä inhoaa.

– Kaksinaamaisuutta ja hillosipuleita.

Lue koko haastattelu tästä.