Johanna Tukiainen treffeistään: ”Tästä on turha yrittää soittaa Artolle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on edelleen menossa naimisiin miehensä Arton kanssa. Pariskunnan on määrä astella alttarille vielä tämän kuun aikana Saariselällä. Moni pitää häitä kuitenkin lähinnä julkisuustempauksena.

Nyt Tukiainen on paljastanut blogissaan olleensa mukana polttareissa, joissa naimisiin menossa olevan nuoren miehen ystävät olivat järjestäneet tapaamisen Tuksun kanssa. Johanna ohjeistaa bloginsa lukijoita olemaan soittamatta tulevalla aviomiehelleen.

– Meillä oli mielenkiintoinen keskustelu ravintola Loisteessa, josta turha on taas yrittää soittaa Artolle ja ilmoittaa hänelle, että muka petän häntä. Kyseinen kundi on siis menossa naimisiin, Johanna Tukainen kirjoittaa.

Omat polttarinsa Johanna Tukiainen aikoo juhlia 15. tai 16. helmikuuta. Niitä ei kuitenkaan tulla näkemään realityohjelmassa, jonka kotimainen Viisi-kanava kohujulkkiksen häistä esittää.