Haluatko pitää Facebook-tietosi salaisena? Toimi näin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on muodostunut jo ”internet internetin sisälle” yli puolen miljardin käyttäjäkunnallaan, mutta samalla kävijämäärän kasvu on tuonut mukanaan monenlaisia ongelmia. Kerroimme eilen kuinka palvelusta varastettiin neljännesmiljoonan käyttäjän tiedot ja kuvat.

Nyt Facebook on ryhtynyt uusiin toimenpiteisiin käyttäjien tietoturvan parantamiseksi. Se on nimittäin suostunut viimein käyttäjien vaatimukseen salatun https-protokollan käyttämiseen koko selailun ajaksi. Tällä ominaisuudella yhteisöpalvelun tiedot pysyvät aikaisempaa merkittävästi paremmin salassa.

Suojauksen voi ottaa käyttöön seuraamalla alla olevia ohjeita. Samalla käyttäjä voi ottaa käyttöön toiminnon, jolla hänelle ilmoitetaan kun uudella tietokoneella tai mobiililaitteella kirjaudutaan käyttäjätilille.

1. Mene käyttäjätili-valikkoon2. Valitset käyttäjätilin asetukset3. Valitse Käyttäjätilin turvallisuu: Muuta4. Rastita Suojattu selaaminen