Miley Cyrusin asu paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin viihdemaailmassa ruodittiin näyttävästi teinitähti Miley Cyrusin kotibileitä, joissa ikuistetussa kännykkävideossa hän poltti vesipiipussa salviaa, jolla on voimakkaita huumeidenkaltaisia vaikutuksia. Tällä viikolla hän viimein pahoitteli tekoaan.

Nyt Miley Cyrus on ehtinyt jo poseerata Grammy-gaalan esijuhlissa, jossa hän jatkoi siveän imagonsa vastaista kampanjointia. Teinipopparin rohkea asu paljasti nimittäin hänen rintansa lähes kokonaan. Mitään kovin intiimiä ei toki paljastunut, mutta neitokaisen asut tuntuvat muuttuvan rohkeammiksi kerta kerralta.

Pari viikkoa sitten Miley valittiin maailman huonoimmaksi roolimalliksi nuorille tytöille. Valinta ei ollut mikään kovin suuri yllätys, sillä laulajasta on vuotanut julkisuuteen tasaiseen tahtiin paljastavia valokuvia. Tuoreessa haastattelussa nuori tähti kommentoi ensimmäisen kerran myös vanhempiensa avioeroa.