Duudson-Jukka Paris Hiltonin bileissä: ”Olisi ollut hauskempaa dynamiitin kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset hurjapäät, Duudsonit, ovat tehneet itseään tutuksi ympäri maailmaa, ja siinä samalla päässeet tutustumaan myös viihdemaailman suurimpiin lukeutuviin tähtiin. Nyt ryhmän jäsenistä ainakin Jukka Hilden on jälleen juhlinut Hollywoodin suihkuseurapiireissä.

Paris Hilton täytti nimittäin tällä viikolla 30 vuotta, ja miljonäärineitokaisen synttäreillä oli myös suomalaista väriä. Duudson-Jukka paljasti Twitter-mikroblogissaan olleensa mukana superjulkkiksen synttäribileissä. Viestin mukaan bileistä puuttui hieman räjähteitä.

– Good times at the bday party last night… @ParisHilton we shoulld’ve blown something up though. It’s always gets better with dynamite :-), Jukka Hilden kirjoitti.

Erityisesti Yhdysvalloissa ryhmän suosion nykyisin kovassa huudossa Dudesons In America -ohjelman jälkeen. Parhaillaan MTV-kanava esittää Yhdysvalloissa uusintana suuren suosion saaneita Dudesons In America -jaksoja, jotka pyörivät parhaillaan myös Suomen televisiossa.