Äiti julkaisi tyttärensä nakuvideon netissä – toivoi poikaystäväehdokkaita – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina teini-ikäisten tyttöjen keskuudessa on huolestuttavasti yleistynyt ilmiö, jossa he lähettävät poikaystävilleen nakukuvia, jotka sitten sattumalta päätyvät julkisuuteen. Nyt Kiinassa ihmetyttää tapaus, jossa äiti julkaisi tyttärensä nakuvideon verkossa.

Kyseessä on pekingiläinen perheenäiti, joka oli huolissaan hänen 26-vuotiaan tyttärensä Gan Lulun tulevaisuudesta. Äiti kuvasi perheen asunnossa videon, jossa hän myös kuvasi tytärtään suihkussa, ja julkaisi videon sen jälkeen internetin deittipaltsoilla.

Video sai nopeasti yli puolitoista miljoonaa katselukertaa kuudella eri deittisivustolla. Videolla nähtävä tytär on näyttelijä-malli Gan Lulu. Äiti toteaa videolla tyttärensä olevan jo vanha ja ihmettelee kun tytär haluaa edelleen äitinsä pesevän selkänsä. Lisäksi äiti kertoo yrittävänsä hankkia miestä tyttärelleen. Gan Lulu vahvisti myöhemmin blogissaan olevansa videon tyttö ja kertoi antaneensa äidilleen tempauksen anteeksi.