Mainospaikka kiinnittää miesten huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman mainostoimistojen ensisijaisena tehtävänä tuntuu usein olevan nerokkaimpien ja erikoisimpien mainosratkaisujen löytäminen meitä ympäröivästä yhteiskunnasta. Parhaimmillaan mainos erikoisine paikkoineen muistetaankin pitkään.

Nyt tällaisesta oivalluksesta on saatu mainio esimerkki Uudesta-Seelannista, jossa minishortsien alennusmyyntiä on ryhdytty markkinoimaan uskomattoman nerokkaalla tavalla – ja maksamatta mainostilasta senttiäkään.

superette

Superette-niminen vähittäiskauppa on nimittäin asennuttanut puiston penkkeihin kohokuvioita, jotka painavat mainosviestin minihameisten naisten takareisiin. Mainospaikka on myös siinä mielessä toimiva, että se painaa jälkensä vain jos naisen minihame tai shortsit ovat tarpeeksi lyhyet paljastaakseen takareiden yläosan.