Johanna Tukiaisen avioerosta lyödään jo vetoa – ero vuoden sisällä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen avioitui viime viikolla miehensä Arto Länsmanin kanssa varsin värikkäissä häissään Saariselällä. Avioliitto tuli monille yllätyksenä, sillä siihen ei juuri uskottu. Nyt Tuksu on kuitenkin naimisissa.

Pian avioliiton solmimisen jälkeen ryhdyttiin jo veikkaamaan tuoreen julkkisparin avioeron päivää, ja nyt Hymy-lehti on julistanut siitä verkossa peräti kilpailun. Lehti lupaa eropäivän oikein arvanneelle 555 euron palkinnon.

Pelkät uhkailut avioerosta eivät vielä riitä kisan voittamiseen, sillä kilpailun sääntöjen mukaan eropäiväksi katsotaan se päivä, kun jompikumpi osapuolista jättää avioerohakemuksen käräjäoikeuteen. Kilpailu on voimassa vuoden, eli 1. maaliskuuta 2012 saakka. Mikäli pari on silloin naimisissa, lehti arpoo puolet summasta kaikkien osallistuneiden kesken.