2011 Bikini Ski Festival tarjosi runsaasti silmänruokaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen laskettelukevät alkaa olla hiljalleen käynnistymässä, kun aurinko alkaa jo lämmittää rinnekansaa. Pohjoisen hiihtokeskuksissa järjestetään kevään aikana useita riehakkaita rinnetapahtumia, joista Rukan Spring Break on yksi tunnetuimmista.

Muualla maailmassakin meno on luonnollisesti samanlaista, mutta Suomessa ei ole taidettu vielä kuitenkaan järjestää bikinitapahtumaa. Etelä-Koreassa sellainen kuitenkin järjestetään, ja nyt verkkoon on päätynyt näyttävää kuvamateriaalia 2011 Bikini Ski Festival -tapahtumasta, jossa kaunottaret esittelivat taitojaan bikineihin sonnustautuneena.

North Jeolian alueella sijaitsevassa Muju Resortissa järjestettävä Bikini Ski Festival tarjosi runsaasti silmänruokaa myös tapahtumaa sivusta seuranneille. Katso kuvasatoa tämän vuoden tapahtumasta tästä.

Bikini Ski Festival 2011