Entiselle Iron Maiden -keulahahmolle raju vankeustuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Iron Maiden on parhaillaan maailmankiertueellaan Japanissa, jossa yhtyö joutui tänään ongelmiin maanjäristyksen takia. Ongelmissa on myös yhtyeen entinen keulahahmo, joka on nyt tuomittu vankilaan.

Suosikkiyhtyeen entinen laulaja Paul Di’Anno, oikealta nimeltään Paul Andrews, toimi Iron Maiden -yhtyeen laulajana bändin kahden ensimmäisen levyn ajan vuosina 1978 – 1981. Hän sai potkut yhtyeestä huumesekoilujen takia, ja yksityiselämän ongelmat ovat jatkuneet myös sen jälkeen. Äskettäin hänet pidätettiin epäiltynä avustusrahan huijaamisesta.

52-vuotias Paul Andrews väitti saaneensa hermovaurion selkään ja tulleensa siksi työkyvyttömäksi. YouTubessa julkaistiin kuitenkin video, jossa hänet nähdään hyppimässä esiintymislavalla. Andrewsille oli maksettu yhteensä yli 50.000 euroa avustuksia olemattoman vammansa takia. Nyt hänet on tuomittu vankilaan 4,5 kuukaudeksi minkä jälkeen tuomio jatkuu vielä ehdollisena.